JoyshMt2 Süper
1 sayfadaki 1 sayfası
JoyshMt2 Süper
EVET ' SUPEER ' ve ' KALITELI ' BIR PVP DE OYNAMAK ISTER MISINIZ !
TAM ADRESI ! GEL O ZAMAN BU KONUYU OKUYORSAN KESIN GELIRSIN , GELIRSEN ASLA PISMAN OLMAZSIN. sht~joy mt2 Kalıcı profesyonel pvp server!
NPCLERDE ;
ÇELIK ZIRHLAR ! EJDERHA SAVNMALARI,SALDIRI vsvs GRAND USTASI , AKLINIZA NE GELIOSA HEPSI VAR KIRMIZILI KIZ OLY YARDIMCISI SATICILAR FULL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] INANIN ÇOK ZEVK ALICAKSINIZ
EFSUN ORANLARI SUPER ! : 5000 HP , 20 KRTK DELICI , 20 KILIC CFT EL BICAK vs SAVUNMA vsvs.
Oyunda EP ile alınan 3.el vs exp bonus, altın dusurme bonusu vs Gbi ozellıkler Oluşan her karakterde otomatık oluyoR !
TAM ADRESI ! GEL O ZAMAN BU KONUYU OKUYORSAN KESIN GELIRSIN , GELIRSEN ASLA PISMAN OLMAZSIN. sht~joy mt2 Kalıcı profesyonel pvp server!
NPCLERDE ;
ÇELIK ZIRHLAR ! EJDERHA SAVNMALARI,SALDIRI vsvs GRAND USTASI , AKLINIZA NE GELIOSA HEPSI VAR KIRMIZILI KIZ OLY YARDIMCISI SATICILAR FULL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] INANIN ÇOK ZEVK ALICAKSINIZ
EFSUN ORANLARI SUPER ! : 5000 HP , 20 KRTK DELICI , 20 KILIC CFT EL BICAK vs SAVUNMA vsvs.
Oyunda EP ile alınan 3.el vs exp bonus, altın dusurme bonusu vs Gbi ozellıkler Oluşan her karakterde otomatık oluyoR !
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] OLAY YARDMCISNDA 7 den 70 E ITEM VAR KIRMIZILI KIZDADA AYNEN OYLE EJDERHA KUTSAMALARINDAN TUTUN ISLENMIS MADENE KADAR !! 50 LWL OLUN TUM GOREVLERI ACIN SEYISE GIDIP ATINIZI ALIN ! OYUNUMUZDA DROPLAR %1000 ITEM +BASMAK Yuzde 80 GECIYOR ! + BAsARKEN ITEM ISTEMIYOOR ! EJDERHA KUTSAMALARI MEVCUT HER TURLU DONANIM VAR ! EN ÖNEMLİSİ !!! 0 LAG - 0 ATMA SORUNU !!! ITEM SATISLARI VAR UCUZ ! EN ONEMLISI !!!! 7 / 24 ONLINE DESTEK !! GM |
T[a]Ha- Yönetici
Similar topics
» Süper PvP===FULLMT2.NET
» Süper VPS GencMt2
» :) Komik İsimli Ama Süper Bir Pvp ZukkaMt2
» LimanMt2 Süper
» İşte Super Pvp EmpireMt2
» Süper VPS GencMt2
» :) Komik İsimli Ama Süper Bir Pvp ZukkaMt2
» LimanMt2 Süper
» İşte Super Pvp EmpireMt2
1 sayfadaki 1 sayfası